Neogenia is moving into new offices

We are growing with all the joys and sorrows. As the number of people in our company kept on rising we had to solve a problem we were about to tackle anyway – rearranging our offices. Our vision was clear. We wanted a place that would be stylish. Premises where we all would feel comfortable.

In the end we decided we would not change our location for some practical reasons and that we would just move it a little bit further on our floor – this opportunity appeared very fast luckily. Several adjourned and sufficient rooms in an independent wing of the building were a clear choice.

Two Ondras (Ondřej Švrček and Ondřej Fendrych) took care of rearranging the premises. Check out how they succeeded.

New premises of Neogenia:

Take a look at how our offices came into existence

kanceláře Neogenia - příprava

Take a quick tour in our offices:

Wir ziehen um

Wir werden immer größer – und das bringt Freuden als auch Sorgen mit. Mit der wachsenden Anzahl neuen Kollegen mussten wir ein schon längst dringendes Problem lösen – den Umbau unseres Büros. Unsere Vorstellung war klar – wir wollten ein Raum mit Still haben, wo wir sich wohl fühlen können..

Am Ende haben wir uns für die Erweiterung, Umbau und Modernisierung unserer bestehenden Büros entschieden. Ein Umzug wäre sehr anstrengend, teuer und auch für unsere Kunden unpraktisch.

Das Design wurde von Ondřej Švrček und Ondřej Fendrych verfasst und geschaffen. Wie gefällt es Ihnen?

Der neue Sitzt der Firma Neogenia

Sehen Sie sich den Entstehungsprozess an

kanceláře Neogenia - příprava

Spazieren Sie durch unsere Räume:

 

Nové prostory společnosti Neogenia

Utěšeně rosteme se všemi radostmi i starostmi. S rostoucím počtem nových tváří u nás v týmu jsme tak museli vyřešit jeden z problémů, který jsme ostatně měli v hledáčku již delší dobu – tedy novou úpravu našich kanceláří. Vizi jsme měli jasnou, chtěli jsme místo, které bude mít styl. Prostor, kde se všichni budeme cítit dobře.

Nakonec jsme se rozhodli, že z praktických důvodů nebudeme měnit dosavadní působiště, jen se prostě přesuneme o kus dál v rámci našeho patra – příležitost se naštěstí naskytla velmi záhy. Několik propojených, dostatečně členitých místností v samostatném křídle budovy bylo jasnou volbou.

Úpravu interierů si vzali na starost naši dva Ondrové – Ondřej Švrček a Ondřej Fendrych. Posuďte sami, jak se jim vše podařilo.

Prohlédněte si více fotografií nových kanceláří:

Příprava kanceláří byla náročná, ale výsledek stojí za to! – prohlédněte si fotografie z přípravy kanceláří

kanceláře Neogenia - příprava

Díky virtuální prohlídce se můžete po našich kancelářích projít také: